Izvor: Happy BSC
22.02.2024 u 22:40
0

DISKO BAKA ZALUDELA SVET „Svi kažu da sam zvezda, a ja kažem da sam disko igračica“ (VIDEO)

Rusi su se zaljubili u energičnu i dirljivu disko baku

Njeno ime je Lidija Uljaševa. Ranije je baka viđena na mnogim koncertima.

Ispostavilo se da penzionerka svoju penziju troši na karte za koncerte svojih omiljenih izvođača, ali živi u paklenim uslovima. Ranije je živela na selu, u kući sa krovom koji prokišnjava i grejanjem na peć. Godine 2019. preselila se u Siktivkar, prenosi Hibiny.ru.


U sobi ima samo krevet i ormar. Uljaševa nema dece ni unuka. Ima nećaka, ali on ne komunicira sa penzionerkom. Poznato je da je baka napisala pismo Deda Mrazu u kome je iznela svoj san – da prisustvuje koncertu u samoj Moskvi.

U mladosti, je sanjala da postane pevačica, ali je na kraju celog života radila u nacionalnoj ekonomiji. „Svi kažu da sam zvezda, a ja kažem da sam disko igračica!“ kaže starica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter