Izvor: SPUTNIK
10.07.2024 u 11:43
0

„DOĆI ĆE VREME DA SKRŠIMO ZLO“: Medvedev predviđa šta će biti nakon poraza Kijeva

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev upozorio je da bi Rusija trebalo da bude spremna za „buduće bitke za odbranu otadžbine“.

Po rečima Medvedeva, ako vlasti u Kijevu kapituliraju i ako na smenu dođe „umereni politički režim, to neće biti kraj ruske vojne operacije“.

„Čak i nakon potpisivanja dokumenata i prihvatanja poraza, preostali deo radikala će se nakon pregrupisavanja snaga pre ili kasnije vratiti na vlast, podstaknuti zapadnim neprijateljima Rusije. I tada će doći vreme da skršimo zlo. Da zakucamo dugi ekser u kovčeg nacističke kvazi države. Da uništimo ostatke njegovog krvavog nasleđa i vratimo preostale teritorije u kolevku ruske zemlje“, napisao je Medvedev na Telegramu.

Istovremeno, on je siguran da „neprijatelji Rusije ni posle toga neće nestati“.
„Oni će skupljati snagu i čekati novi pogodan razlog da unište našu zemlju. Treba da budemo spremni za buduće bitke za odbranu otadžbine“, zaključio je Medvedev.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter