Izvor: BSC happy portal
06.12.2023 u 15:24
0

DONALD TRAMP POKIDAO PORUKOM: „Neću biti diktator, sem prvog dana!“

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da, ukoliko se vrati na vlast 2025. godine, neće biti diktator „osim prvog dana“.

On je to rekao za Foks njuz, na pitanje da li će vršiti odmazde ukoliko se vrati u Ovalni kabinet.

Kako je pojasnio biće diktator, pre svega po pitanju zatvaranja granice.

„Osim toga, ja nisam diktator“, rekao je on.

Tokom kampanje demokratski kandidati često ističu da će Tramp ako se vrati na vlast biti diktator i da će se svetiti neistomišljenicima. Tokom intervjua, Tramp je kritikovao specijalnog američkog savetnika za klimu Džona Kerija zbog njegovih izjava da elektrane na ugalj moraju da se zatvore.

„Kina gradi jednu elektranu na ugalj nedeljno, ogromne elektrane na ugalj, i to rade automatski. A Džon Keri želi da prestanemo da radimo sve što možemo. Imamo državu, moramo da aktiviramo naše fabrike. Vetar neće aktivirati naše fabrike. Naša zemlja može ponovo da bude bogata. Džona Kerija treba zaustaviti. On uništava našu zemlju“, rekao je Tramp i dodao da Keri svuda putuje privatnim avionom dok, kako je rekao, priča o borbi protiv klimatskih promena.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter