Izvor: happy
18.02.2024 u 15:50
0

DRAMA U AUTOBUSU ZA NEMAČKU: Stanićima nepoznata žena pretukla ćerku! Majka POBESNELA: „Nije joj ovo Bosna“

U autobusu koji putuje iz Bosne i Hercegovine za Nemačku, nastala je prava drama kada je prema tvrdnjama, porodice Stanić iz Novog Travnika, njihovu ćerku (15) pretukla nepoznata žena

Porodice Stanić iz Novog Travnika, šokirana je nakon neprijatnosti koju je je njena ćerka (15) doživela u autobusu koji iz BiH putuje za Nemačku.

U autobusu koji putuje iz Bosne i Hercegovine za Nemačku, nastala je prava drama kada je prema tvrdnjama, porodice Stanić iz Novog Travnika, njihovu ćerku (15) pretukla nepoznata žena.

Tinejdžerka se vraćala u Ninberg, a kako su izjavili u policiji problem je nastao zbog sedišta, a vozač nije uspeo da reši problem. Porodica je kontaktirala i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine ali nije bilo pomoći.

„Sinoć mi je dotična ženska osoba istukla kćerku u autobusu. Šoferi ne žele da mi daju ime i prezime dotične osobe. Granična policija u BiH ništa nije poduzela. Meni samo treba ime i prezime od ‘dame'“, počela je svoju stranu priče Nataša Stanić.

„Neće satima stajati do Nemačke“

Kako je objasnila, dotična gospođa je trebala da oslobodi jedno mesto za njenu ćerku, ali nije htela. Navodno, sela je sama na dva sedišta i prazno mesto zauzela za sebe kako bi joj put bio komotniji.

„Moja kćerka je samo pitala da li može da sedne na prazno mesto. Svi znamo da su to autobusu puni za Nemačku i da nema slobodnog mesta. Neće satima stajati do Nemačke. Ostali putnici su uspeli da pronađu slobodno sedište za moju 15-godišnju ćerku, ali tek nakon što ju je ‘dama’ pretukla te nazivala pogrdnim imenima“, kaže potresena majka za portal Crna-Hronika.

Sada joj je najveći problem što joj ni šoferi ne daju ime i prezime dotične osobe, koju ona želi, kaže da prijavi u Nemačkoj odmah, jer za to ima prava.

„Ovde ima neki sistem, biće kažnjena. Nije joj ovo Bosna da može raditi šta god hoće. Već sam pisala nemačkoj policiji, čekaju samo ime i prezime. Mi smo državljani Nemačke, zaštitiće nas“, rekla je Nataša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter