Izvor: happbsc
13.04.2024 u 12:43
2

DRAMATIČAN VAPAJ SIRSKOG: „Putin ide na sve ili ništa situacija na istočnom frontu se znatno pogoršala, Rusi napadaju sve jače“

Situacija na istočnom frontu se znatno pogoršala poslednjih dana, izjavio je danas načelnik ukrajinske vojske Aleksandar Sirski i dodao da je pojačana ruska ofanziva, posebno na području grada Časiv Jar

„Situacija na istočnom frontu se znatno pogoršala poslednjih dana. To je uglavnom zbog pojačane neprijateljske ofanzive posle predsedničkih izbora u Rusiji“, koji su održani sredinom marta, napisao je Sirski na Telegramu.

ŽENA ZVANA HRABROST: Napadaču koji je izbo bebu rekla samo ove DVE REČI pa ga ubila jednim metkom (FOTO)

Ruska vojska napada ukrajinske položaje u sektorima Liman i Bahmut „sa jurišnim grupama uz podršku oklopnih vozila“, kao i u sektoru Pokrovsk, dodao je ukrajinski komandant.

Rusi su poslednjih dana pojačali napade oko Časiv Jara, a taj ključni istočni lokalitet sada se nalazi „pod stalnom vatrom“, saopštile su ukrajinske vlasti.

Časiv Jar je mesto oko 30 kilometara jugoistočno od Kramatorska, glavnog grada regiona pod ukrajinskom kontrolom i važnog železničkog i logističkog čvorišta za ukrajinsku vojsku.

Kijev već mesecima traži od svojih zapadnih saveznika više municije i sistema protivvazdušne odbrane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “DRAMATIČAN VAPAJ SIRSKOG: „Putin ide na sve ili ništa situacija na istočnom frontu se znatno pogoršala, Rusi napadaju sve jače“”

  1. Zelenski,korumpirana Američka slugo,potpisuj kapitulaciju,dok nije kasno! Rusija je termo-nuklearna sila,sa kojom se nije igrati! Ti si 2014 napao Ruski narod,koji nije želeo da živi u Ukraini,pod Američkim diktatom! Rusi će žrtvovati sebe,a ti Zelenski ćeš izgubiti sve!! To je to! Pogledaj istoriju,i odmah ćeš znati kako će se ovo završiti! Sad u „Tvojoj zemlji“ nema ni 25.000.000 stanovnika?! A bilo ih je preko 40.000.000…p.s. nisam obožavatelj Putina i njegove Rusije!Ali sada vidim da su Rusi teški Amateri za USA,najveću kolonijalnu i vojnu silu svih vremena!…tek toliko da se zna…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter