Izvor: Tanjug
29.11.2020 u 13:02
0

DVA NAPADA BOMBAŠA SAMOUBICA: Najmanje 34 POGINULIH u eksplozijama u Avganistanu

U dva odvojena napada bombaša samoubica na vojne baze i lokalne vlasti u Avganistanu, poginulo je najmanje 34 ljudi.

U samoubilačkom napadu na vojnu bazu u provinciji Gazni na istoku Avganistana, poginuo je 31 vojnik, a ranjeno je 24, saznaje AP iz anonimnog, dobro upućenog izvora pri Savetu za nacionlanu bezbednost Avganistana.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK VUČIĆ ZAKAZAO HITAN SASTANAK: Glavna tema ODNOSI u REGIONU

KRVAVI OBRAČUN IZMEĐU SUPRUŽNIKA: Žena izbola muža (30), lekari mu se bore za život!

MINISTAR RUŽIĆ ISTIČE: Obrazovanje se ne sme prekinuti

UŽAS! HOROR SE ODIGRAO NA DEDINJU: Pacijent skočio kroz prozor bolnice

KISIĆ OBJAŠNJAVA ZAŠTO SU MERE U TREĆEM TALASU SLABIJE NEGO U PRVOM: Otkriva sve o divljanju korone, ali i tome šta nas čeka

Na jugu Avganistana, bombaš samoubica napao je konvoj lokalnog zvaničnika iz Zubaija i u tom napadu poginulo je najmanje troje ljudi, ranjeno je 12, a među njima su i deca.

Visoki zvaničnik Atadžan Hakbajat preživeo je današnji napad sa manjim povredama, ali njegovi telohranitelji su među žrtvama.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za ove napade koji su izvedeni dok predstavnici avganistanske vlade vode direktne mirovne pregovore sa talibanima u prestonici Katara Dohi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter