Izvor: Tanjug
29.11.2020 u 13:03
0

O eventualnom ukidanju mera tek početkom januara

Nemačke vlasti odlučivaće o eventualnom ukidanju antiepidemijskih mera tek početkom januara, izjavio je danas Armin Lašet, premijer najmnogoljudnije nemačke savezne pokrajineSeverna Rajna-Vestfalija u intervjuu za Dojčlandfunk radio.

On je apelovao na građane da vode računa o higijeni i sprovode mere socijalne i fizičke distance kako bi se smanjio talas širenja korona virusa.

OVO MORATE ZNATI

TENZIJE NA RELACIJI SRBIJA – CRNA GORA: Predsednik Vučić sazvao HITAN sastanak posle proterivnja ambasadora

HOROR U NOVOM SADU: U parku pronađeno beživotno telo muškarca

JEZIV PRIZOR KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Pronađeno telo muškarca u žbunju

„PILI SU, ONA GA JE IZ STRAHA UBOLA NOŽEM“ Isplivali detalji krvave bračne svađe

Momirović u vanrednoj kontroli radova na obilaznici oko Beograda

Nemačka kancelarka Angela Merkel je saglasna sa liderima 16 nemačkih saveznih pokrajina da se anti-epidemijske mere produže i pooštre najmanje do 20. decembra, a po svim pokazateljima i nastave do januara, preneo je Rojters.

ZANIMAĆE VAS

Redukcija polazaka na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza

GEJO: Hvala svima na podršci

IZGUBIO BITKU SA KORONOM: Preminuo legendarni basista Miša Aleksić

U Institutu za majku i dete nema težih pacijenata

ANESTEZIOLOG IZ NIŠA: Bez oštrih mera teško ćemo da izdržimo, čekaju nas teški meseci

Nemački ministar ekonomije Piter Altmajer otišao je i korak dalje najavivši danas da bi mere mogle da ostanu na snazi do ranog proleća ukoliko infekcija ne bude zauzdana i stavljena pod kontrolu.

Prema zvaničnim podacima Instituta „Robert Koh“, u poslednja 24 sata u Nemačkoj je potvrđeno još 14.611 novozaraženih, oko hiljadu manje nego pre nedelju dana, ali trebalo bi imati u vidu i da se tokom vikenda testira manji broj ljudi nego u toku radne nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter