Izvor: Tanjug
22.01.2023 u 19:56
0

Najveći test za Erdogana u poslednjih 20 godina: Turci 14. maja izlaze na predsedničke i parlamentarne izbore!

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da će u Turskoj izbori biti održani 14. maja, mesec dana ranije nego što je planirano.

Kancelarija predsednika objavila je danas video snimak Erdogana koji je najavio datum održavanja izbora tokom sastanka sa mladim biračima u severozapadnoj provinciji Bursa kasno sinoć, preneo je Rojters.

„RATOVE DOBIJAJU LJUDI, A NE MAŠINE“: Zapadna tehnika neće pomoći Kijevu da preokrene tok borbi!?

„Zahvalan sam Bogu što ćemo hodati rame uz rame sa vama, našom omladinom koja prvi put glasa, na izborima koji biće održani 14. maja“, rekao im je Erdogan. Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da će parlamentarni i predsednički izbori biti tesni i predstavljati najveći test za Erdogana u poslednjih 20 godina.

Predsednički i parlamentarni izbori u Turskoj su bili zakazani za 18. jun, ali je Erdogan ranije signalizirao da bi glasanje moglo da bude pomereno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter