Izvor: RT
09.02.2024 u 10:06
0

EVO SA KIM SE PRVO SASTAO TAKER KARLSON NAKON INTERVJUA SA PUTINOM! Najveći neprijatelji KOLONIJALISTIČKOG ZAPADA na jednom mestu!

Nekoliko sati pre objavljivanja željno iščekivanog intervjua ruskog predsednika sa Takerom Karlsonom mediji pišu da se američki novinar sastao i sa Edvardom Snoudenom i Tarom Rid

Američki novinar Taker Karlson, koji je snimio ekskluzivni intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, tokom svog boravka u Rusiji razgovarao je i sa Edvardom Snoudenom i Tarom Rid, piše „Semafor“, a prenose danas „RIA Novosti“.

Izvori „Semafora“ tvrde da je susret sa Snoudenom održan danas, u četvrtak, i dodaju da je trajao „satima“. Ipak, kako kažu, ovaj razgovor neće biti objavljen, dok je sastanak sa Tarom Rid snimljen.

U međuvremenu, portparol Kremlja Dmitrij Peskov poručuje da Moskva ne zna da li se Karlson poslednjih dana sastao sa čuvenim uzbunjivačem i još nekim, javlja TASS.

Tara Rid je, podsetimo, bivša saradnica američkog predsednika, koja ga je optužila za seksualni napad od pre 27 godina. Zbog optužbi koje je iznela, ona je napustila SAD jer se u svojoj zemlji više nije osećala bezbedno. Sada se nalazi u Rusiji.

Edvard Snouden, čuveni uzbunjivač koji je uspeo da pobegne od američke službe, već duže vreme se nalazi u Rusiji. Pre dve godine dobio je i ruski pasoš. Retko izlazi u javnost zbog toga što, kako kaže, želi da sačuva privatnost svoje porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter