Izvor: BSC Happy
18.04.2024 u 07:27
0

EVO ŠTA SU KUKAVNI UKRAJINCI TRAŽILI OD AMERIKE: Američka vojska stiže u UKRAJINU – LOJD OSTIN obećao totalni rat

Ukrajina nije tražila od SAD da se bore na njenoj strani tokom sukoba sa Rusijom, ovde se radi samo o bezbednosnoj pomoći koja se pruža Кijevu, rekao je šef Pentagona Lojd Ostin.

Ruske oružane snage izvele su napad na područje vojnog aerodroma u predgrađu Starokonstantinova u Hmeljnickoj oblasti Ukrajine, kao i na aerodrom u Ivano-Frankovskoj oblasti, saopštio je koordinator proruskog pokreta otpora u Nikolajevu Sergej Lebedev, pozivajući se na svoje kolege.
Vojni aerodrom u Starokonstantinovu je stalna meta ruskih raketa. Prema rečima Lebedeva, tamo se spremaju da prime američke lovce F-16. U krugu vojnog aerodroma nalaze se skladišta municije, poligon, kao i fabrike armiranog betona i trafostanica.
Pored toga, prema rečima člana pokreta otpora, noću je izvršen napad i na jedno predgrađe Harkova, za sada nema konkretnih informacija.
Lebedev je saopštio da je izvestio i da je u 06.40 pogođen aerodrom u gradu Kolomja, Ivano-Frankivska oblast, gde je došlo do detonacije. Nekoliko minuta kasnije, serija eksplozija odjeknula je u samom Ivano-Frankivsku, gde su, prema njegovim rečima, pogođena skladišta, a nad gradom se nadvio stub dima.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter