Izvor: Tanjug
31.08.2021 u 14:08
0

Fon Der Lajen: Pozivam sve koji to mogu da se vakcinišu

 Predsednica Evropske komisije, Ursula fon der Lajen, pozvala je danas sve Evropljane koji se još nisu vakcinisali protiv koronavirusa da to učine.

VAŽNO: 

BURNO U CRNOJ GORI! Mandić u ĆIRILICI: Kampanja je poprimila dramatičnu notu, a Milo Đukanović ne želi da preuzme odgovornost!

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li će se održati ustoličenje mitropolita Joanikija? Zašto je Crna Gora podeljena zemlja? Kako se u Srbiji postupa sa kršiocima zakona?

VELIKO PRIZNANJE: Ulica u Paraliji dobija ime Dragana Markovića Palme (GALERIJA)

„Pozivam sve koji to mogu da se vakcinišu. To je jedini način da zaštitite sebe i druge“, rekla je Fon der Lajenova.

Ona je naglasila da je Evropska unija dostigla važnu prekretinicu sa 70 procenta potpuno vakcinisane odrasle populacije, što je više od 250 miliona ljudi, u 27 država članica.

„Pandemija nije završena. Moramo ostati oprezni. Zato je potrebno da se još više Evropljana vakciniše, i to brzo, kako bi izbegli nove talase infekcije i pojavu novih sojeva“, kaže Ursula fon der Lajen.

Predsednica EK naglašava da će EU nastaviti da pomažze i svojim partnerima širom sveta u obezbeđivanju dovoljnog broja vakcina.

„Pobedićemo ovo pandemiju samo ako je porazimo u svakom ćošku planete”, zaključila je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter