Izvor: tanjug
19.09.2022 u 22:12
0

FRANCUSKI ULTIMATUM IRANU Neće biti bolje ponude za oživljavanje nuklearnog sporazuma!

Francuski ministar spoljnih poslova Ketrin Kolona rekla je da za Iran neće biti bolje ponude za oživljavanje nuklearnog sporazuma sa svetskim silama i da Teheranu sada treba da odluči jer se, kaže, zatvaraju mogućnosti za pronalaženje rešenja.

„Neće biti bolje ponude su na stolu i na Iranu je da donese ispravne odluke“, rekla je šefica francuske diplomatije na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je dodala da Sjedinjene države i njihovi evropski partneri imaju identičan stav po pitanju rešavanja istrage Međunarodne agencije za atomsku energiju u vezi sa tragovima uranijuma na tri lokacije u Iranu, što je pitanje na kojem je Teheran insistirao da se definiše pre povratka na dogovor.

Gas u Mediteranu diže tenzije između Izraela i Hezbolaha!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter