Izvor: index.hr
13.11.2022 u 10:30
0

GRANATIRAN NIKOPOLJ, UKRAJINCI ŽESTOKO UZVRATLI: Izveli raketni napad na zgradu u kojoj je bilo 500 ruskih vojnika!

Rusi su noćas granatirali grad Nikopolj u Dnjepropetrovska oblasti, no ubrzo nakon toga usledeo je žestok odgovor ukrajinske vojske. Načelnik Vojne uprave te oblasti Valentin Rezničenko objavio je na Telegramu da su dve žene povređene u napadu na Nikopolj.

– Rusi su rasporedili višecevni raketni sistem „Grad“, kao i tešku artiljeriju da pucaju na Nikopolj i okolna mesta – napisao je Rezničenko.

Nikopolj je pretrpeo najveću štetu jer je tokom noći na njega palo 40 granata i raketa.

VIŠE OD 70 ŽRTAVA U DONBASU: Ukrajinska vojska pretrpela gubitke tokom jučerašnjih borbi sa snagama DNR

– Dve žene starosti od 46 i 82 godine zadobile su povrede. Obe su hospitalizovane u i srednje teškom stanju – dodao je Rezničenko. 

Oštećeno je više od 40 stambenih blokova i privatnih kuća, oko 40 privrednih zgrada, nekoliko plinovoda i dalekovoda, napisao je .

U znak osvete ukrajinski vojni avioni izveli su dva vazdušna napada na ruske položaje, a raketne snage i artiljerija gađali su ruske položaje i grupe vojnog kadra, naoružanja i opreme na levoj strani reke Dnjepar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Između ostalog, Ukrajinci su izveli napad na zgradu u kojoj je bilo raspoređeno do 500 ruskih vojnika.

Kako je objavio Generalštab Oružanih snaga Ukrajine na Fejsbuku, izvršen je visokoprecizni udar na zgradu u blizini Dnjepra, gde je bilo raspoređeno oko 500 okupacijskih vojnika.

– Nakon udara ruske snage odvezle su dva kamiona mrtvih vojnika u grad Tavrijski, a 56 vojnika s teškim povredama hospitalizovano je u najbližoj bolnici od kojih je 16 preminulo – objavio je Generalštab.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter