Izvor: Tanjug
03.06.2022 u 22:17
0

GRANATIRANJE U OKOLINI SEVERONONJECKA Ukrajinci pogodili automobil sa novinarima, dvoje povređeno, vozač poginuo!

Dva novinara Rojtersa povređena su u ukrajinskom granatiranju u blizini Severodonjecka na severoistoku zemlje, potvrdio je za TASS izvor iz britanske agencije. Prema nezvaničnim informacijama, njihov vozač je poginuo od posledica zadobijenih povreda.

Izvor Rojtersa je rekao da je ukrajinska vojska granatirala put i da je pogođen automobil u kojem su se nalazili novinari.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Mali fragment šrapnela koji je pogodio Aleksandrovu nogu otklonjen je i on može da hoda, a Pavelu je polomljena ruka“, rekao je izvor i dodao da se oba novinara nalaze u bolnici u gradu Rubežnoje.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter