Izvor: Tanjug
03.08.2022 u 20:27
0

GUTEREŠ NAJAVIO POKRETANJE ISTRAGE Generalni sekretar Ujedinjenih nacija planira da utvrditi činjenice o napadu na zatvor u Jelenovki

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš najavio je danas da će pokrenuti istragu kojom će se utvrditi činjenice o napadu na ukrajinski grad Jelenovka na prvoj liniji fronta u kojem su ubijeni zatvorenici koje su, kako je rekao, držali „separatisti koje podržava Moskva“.

„Rusija i Ukrajina tražile su da se sprovede istraga“, rekao je Gutereš novinarima, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Generalni sekretar UN je naveo da se priprema misija za koju će, kako je dodao, biti potrebna saglasnost i Rusije i Ukrajine.

RUSI I UKRAJINCI RAZMENJUJU OPTUŽBE Međunarodni komitet Crvenog krsta zatražio je da mu se obezbedi pristup mestu napada na zatvor u mestu Jelenovki! (FOTO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter