Izvor: Novosti.rs
29.02.2024 u 16:57
1

HAJDE DA TO ZAVRŠIMO: Zaharova ODMAH reagovala na DANAŠNJE OBRAĆANJE Putina

Rusija se ne takmiči sa drugim zemljama, već sa sobom, usredsređujući se na nacionalne interese, istakla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Ona se oglasila na „Telegramu“ povodom ranijeg obraćanja predsednika Rusije Vladimira Putina Federalnoj skupštini Ruske Federacije.

– Za mene je glavna stvar u obraćanju ruskog predsednika Vladimira Putina to da se mi ne takmičimo sa drugim zemljama, već sa sobom, postavljanjem ciljeva koji su usredsređeni na nacionalne interese i njihovim dostizanjem.

Elita može biti samo nacionalno orijentisana, dok budućnost zemlje treba da bude u rukama onih koji su prošli test perioda između 2022. i 2024. godine. Hajde da to završimo – navela je Zaharova.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAJDE DA TO ZAVRŠIMO: Zaharova ODMAH reagovala na DANAŠNJE OBRAĆANJE Putina”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter