Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
24.11.2023 u 08:50
0

HAOS U AVIONU: Drogirana devojka pokušala da otvori vrata

Žena je navodno pokazivala znake anksioznosti nakon oko 10 sati leta, kada je u više navrata pokušavala da otvori vrata, sve dok je nisu obuzdale stjuardese.

Policija u Južnoj Koreji uhapsila je ženu koja je tokom leta pokušala da otvori vrata aviona za hitne slučajeve. Testovi su pokazali da je prilikom incidenta bila je pod uticajem droge.

Policija na međunarodnom aerodromu u južnokorejskom gradu Inčon privela je 26-ogodišnju ženu nakon što je ona bezuspešno pokušala da nasilno otvori vrata za hitne slučajeve na avionu Korijan Era, koji je leteo od Njujorka do Inčeona, prenosi Jonhap.

Osumnjičena je navodno pokazivala znake anksioznosti nakon oko 10 sati leta, kada je u više navrata pokušavala da otvori vrata, sve dok je nisu obuzdale stjuardese.

Tokom policijske istrage, osumnjičena je bila pozitivna na testiranju na ilegalne droge.

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Palo više od 30 švercera narkotika

Južnokorejska policija saopštila je da je osumnjičena ušla u tu zemlju nakon što je provela više od šest meseci u Njujorku i da nije imala dosije o mentalnoj bolesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter