Izvor: Sputnjik
29.02.2024 u 10:51
6

HEJ, NEMOJ DA POŠALJEMO MILION VOJNIKA I SPRŽIMO SVE! Kina zapretila MAKRONU nakon IZJAVE o slanju VOJNIKA U UKRAJINU!

Sve zainteresovane strane moraju da doprinesu rešavanju sukoba u Ukrajini, rekla je predstavnik kineskog Ministarstva spoljnih poslova Mao Nin komentarišući izjavu francuskog predsednika Emanuela Makrona da se ne može isključiti mogućnost slanja snaga u Ukrajinu.
„Pozivamo sve snage da postignu konsenzus i da stvore uslove kako bi se smanjila napetost, obustavila vatra i borbena dejstva“, rekla je ona.
Kina će nastaviti da igra konstruktivnu ulogu u procesu rešavanja ukrajinske krize političkim putem.
Podsetimo, predsednik Francuske je na pres konferenciji posle sastanka posvećenog podršci Ukrajine izjavio da se ne može isključiti mogućnost slanja snaga u Ukrajinu, mada o tome nema konsenzusa među evropskim liderima.
U međuvremenu iz Kremlja su poručili da u slučaju ulaska zapadnih snaga u Ukrajinu neće biti reči o verovatnoći, već o neizbežnosti direktnog sukoba Rusije i NATO.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “HEJ, NEMOJ DA POŠALJEMO MILION VOJNIKA I SPRŽIMO SVE! Kina zapretila MAKRONU nakon IZJAVE o slanju VOJNIKA U UKRAJINU!”

    • NEMOGU DA SHVSTIM NAROD EVROPSKE UNIJE DA MIRNO RUSI SVOJU PRIVREDU STANDARD I DOVODI U OPASNOST DA DOĐE FO NUKLEARNOG UDARA ŠTOJE DOSKORA BILO NEZAMISLIVO A SADA POSTAJE STVARRNA OPASNOST I TO U BLISKOM VREMENU.
      I UMESTO DA UTIĆU NA PREGOVORE I DASE VRATE RUSKE TERITORIJE RUSIJI A MIR USPOSTAVI .ONI SALJU NOVAC I ORUŽJE MISLEĆI DAĆE RUSIJA SLATI STALNO VOJNIKE DA GINU DOK ONI SALJU PLAĆENIKE KOJE NAZIVAJU MIGRANTIMA A ONIDU USTVARI DOŠLI DA RATUJU ZA NOVAC I TAKO NEMAČKA MISLI DASE OSVETI RUSIJI I PALI FRANCUSKU I NJENOG GLUPOG PRESEDNIKA DA.INSISTIRA NA UČEŠĆE NATO VOJSKE..

      14
      0
      Odgovori
  1. To Predsjednice tako se voli svoja Država jadan onaj tko vidi u Anglosaksonci a reci pederima uzor jer Hrvatsku su okupirali ti sorosevi agenti koji ne vole ni svoj narod ali kad imate domaće izdajnike tko narod pita

    29
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter