Izvor: Tanjug
31.03.2022 u 16:43
0

HOROR U PRAGU! Učenik ubio profesora mačetom

Češka policija uhapsila je učenika koji je osumnjičen da je mačetom ubio učitelja u srednjoj školi u Pragu, saopštili su danas lokalni zvaničnici. Osumnjičeni, koji je pohađao školu, priveden je posle potere u kojoj je učestvovalo nekoliko stotina policajaca, navela je policija, prenosi „Vašington post“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Učenik je napao profesora mačetom oko podneva. Nažalost, profesor je umro od zadobijenih povreda na mestu nesreće“, istakli su iz policije. Ministar obrazovanja Petr Gazdik izjavio je da je incident najverovatnije rezultat sukoba između profesora i učenika koji se desio dan ranije, a više detalja nije poznato. „Ovako nešto nije smelo da se desi“, naveo je Gazdik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter