Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
31.12.2023 u 21:04
0

HUTI ZAPRETILI AMERICI! Pozvali sve muslimane da se suprostave „američkoj eskalaciji“

Nakon današnjeg američkog napada na tri čamca sa naoružanim Hutima u Crvenom moru, u kojem je ubijeno 10 boraca, jemenska pobunjenička grupa zapretila je Sjedinjenim Američkim Državama „posledicama“ i poručila da će nastaviti da napada brodove koji su povezani sa Izraelom ili koji plove prema izraelskim lukama.

Portparol vojske Huta, Jahja Sari upozorio je da njegove snage koje podržava Iran deluju kao podrška Palestincima i izvršavaju svoju „versku, moralnu i humanitarnu dužnost“ u podršci Gazi.

HAOS NA CRVENOM MORU: Deset Huta ubijeno u okršaju sa Amerikancima

On je pozvao druge zemlje da „ne praktikuju opasno američko ponašanje“, inače će se suočiti sa posledicama, prenosi Tajms of Izrael.

Portparol poziva sve Jemence, Arape i muslimane da budu „budni i spremni za sve opcije da se suprotstave američkoj eskalaciji“ u podršci „cionističkom entitetu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter