Izvor: BSC Happy
18.04.2024 u 13:39
2

HVALA, SAVEZNICI NA SAVETIMA, ALI MI ĆEMO IPAK DA UDARIMO: NETANJAHU BERBOKOVOJ i KAMERUNU odbrusio – evo kada kreće napad

Britanski ministar spoljnih poslova Dejvid Kameron i nemačka ministarka spoljnih poslova Analena Berbok doputovali su u sredu u Izrael u leteću posetu posle neviđenog napada Irana na Izrael u noći sa subote na nedelju, u kojem je lansirao oko 350 dronova i projektila za napad na tu zemlju.

I Nemačka i Velika Britanija pozvale su Izrael da pokaže uzdržanost nakon napada, upozoravajući da bi svako dodatno direktno neprijateljstvo sa Iranom moglo da dovede Bliski istok u sveopšti rat. Izrael je, međutim, obećao da će uzvratiti Iranu, rekavši da mu se ne može dozvoliti da napadne bez da se suoči sa posledicama.

Izgleda da je s poštovanjem odbacio Berbokov i Kameronov savet, Netanjahu je na sastanku kabineta rekao da su njih dvojica imali „sve vrste predloga i saveta“, i iako je to bilo cenjeno, Izrael će ipak „sami doneti naše odluke, a Država Izrael će učiniti sve neophodno da bi se odbranio.”

DOLAZI SUDNJI DAN, A SVI O TOME ĆUTE, IRAN HITNO ZATVORIO SVA NUKLEARNA POSTROJENJA: Izjava bivšeg šefa MOSADA zaledila planetu

Priznajući pravo Izraela da donosi sopstvene odluke, Kameron je u sredu rekao novinarima u Izraelu da, iako je bilo jasno da će biti odmazde protiv Teherana, on se nada da će ona biti sprovedena „na način koji je pametan i čvrst i takođe čini što je moguće manje za eskalaciju ovog sukoba.”

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “HVALA, SAVEZNICI NA SAVETIMA, ALI MI ĆEMO IPAK DA UDARIMO: NETANJAHU BERBOKOVOJ i KAMERUNU odbrusio – evo kada kreće napad”

  1. Ma da vam Amerika ne ‘drži ledja“ bili bi vi manji od makovog zrna,a šta će mo sa Gazom i 30.000 na pravdi boga ubijenih civila. Sve će te to jednog dans platiti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter