Izvor: sputniknews.com
06.05.2022 u 17:59
0

I dalje veruju u bajke! Evropa misli da može biti NEZAVISNA OD RUSKOG GASA, evo kako planiraju to da postignu!

Evropski komesar za ekonomiju Paolo Đentiloni tvrdi da Evropska unija može da postane nezavisna od isporuka ruske nafte u roku od devet meseci, ali priznaje da će se ta odluka odraziti na ekonomiju evropskih zemalja.

Uvođenje EMBARGA na ruski gas je CRVENA LINIJA za OVE ZEMLJE!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Mislim da možemo da nađemo zajednički put kako bismo postepeno stigli do embarga na naftu iz Rusije u narednih nekoliko meseci. Ne smemo da krijemo da će ta odluka uticati na naše ekonomije, ali će uticaj na rusku ekonomiju biti mnogo jači“, rekao je Đentiloni u intervjuu za list „Masađero“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter