Izvor: 24SEDAM
03.10.2024 u 13:45
0

INCIDENT ŠVEDSKIH TINEJDŽERA: Aktivirali bombe u blizini izraelske ambasade u Kopenhagenu!

Incident je usledio nakon najnovije eskalacije na Bliskom istoku i iranskog napada na Izrael

Danski sud danas je optužio dvojicu švedskih tinejdžera da su aktivirali ručne granate na krovu u blizini izraelske ambasade u Kopenhagenu, saopštili su tužioci.

AMBASADOR SRBIJE U LIBANU: Što pre napustite zemlju!

Tinejdžeri su optuženi za posedovanje pet granata od kojih su dve aktivirali, javio je Rojters. U eksploziji niko nije povređen, ali je zgrada u blizini ambasade pretrpela određena oštećenja, naveli su istražitelji.

Dvojica tinejdžera starih 16 i 19 godina uhapšena su juče u vozu na glavnoj železničkoj stanici u Kopenhagenu, a danas su saslušani pred sudom u danskoj prestonici.

Priveden je i treći mladić, ali je on nakon ispitivanja pušten.

Danska policija ispituje da li je ambasada Izraela bila meta napada. Incident je usledio nakon najnovije eskalacije na Bliskom istoku i iranskog napada na Izrael.

Švedske vlasti su ranije saopštile da je njihova policija sprečila nekoliko planiranih napada povezanih sa iranskim službama bezbednosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter