Izvor: Sputnjik/BSC Happy
08.10.2023 u 15:22
0

IZRAEL PROGLASIO TOTALNI RAT!!! AKTIVIRAO TAČKU 40 – TREĆI SVETSKI RAT NA VRATIMA (VIDEO)

Sukobi Izraela i Palestinaca nastavljeni su i drugog dana. Tokom prvog dana sukoba, na izraelskoj strani poginulo je oko 600 ljudi, dok je 2.048 povređeno, što je najveći broj žrtava u poslednjih 50 godina. Na palestinskoj strani život je izgubilo 320 ljudi, dok je oko 2.000 povređeno.

Izraelska vojska saopštila je danas da izvodi artiljerijske udare na mete u Libanu, nakon što je, kako su saopštili, sa teritorije te zemlje u pravcu Izraela ispaljeno više minobacačkih granata.
Projektili su pali na prostor sporne Golanske visoravni, a trenutno nema informacija o povređenima i o materijalnoj šteti, prenose izraelski mediji.
Posle jučerašnje eskalacije, kada je vojno krilo palestinskog Hamasa izvelo napade na više desetina izraelskih vojnih položaja, a Izrael na pojas Gaze, sukobi su nastavljeni i danas.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter