Izvor: Kurir/BSC Happy
30.01.2024 u 07:59
0

JEDAN RUSKI VOJNIK VREDI KAO 100 UKRAJINSKIH! Pogledajte kako RUS iz „LISIČIJE RUPE“ razbija 5 UKRAJINACA! VIDEO

zviđiđački dron zabeležio je neverovatnu scenu na frontu u Ukrajini!

Jedan ruski vojnik se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Bitka se navodno odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli neprijateljsko uporište.

Dan kasnije, petorica elitnih ukrajinskih vojnika pokušala su da ponovo zauzmu izgubljeni položaj, međutim, naleteli su na ruskog vojnika koji je odbio napad.

Vojnik je zasuo neprijateljsko uporište bombama sa različitih strana ne ostavljajući protivnicima nikakve šanse.

Neverovatan snimak borbe prsa u prsa ruskog i ukrajinskog vojnika zabeležen je i ranije na jednom od frontova u Ukrajini. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vojnik koji iz takozvane lisičje rupe puca na protivnika.

Vojnik, međutim, nije primetio da mu se iza leđa prikradaju dvojica neprijatelja. Umesto da upuca neprijatelja, vojnik ga je nakon nekoliko sekundi razmišljanja udario kundakom u glavu, a zatim uskočio u rupu da se obračunaju prsa u prsa.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter