Izvor: ALO.rs
28.06.2021 u 15:44
0

JEZIV PRIZOR! Telo mrtve devojčice nađeno naslonjeno na drvo

Policija u Austriji traga za osumnjičenim koji je oduzeo život 13-godišnjoj devojčici, a potom njeno telo ostavio kraj jednog drveta u Donauštatu kod Beča.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Ovo oružje pripada našem narodu! (FOTO)

KOSOVSKA POLICIJA POD PUNIM NAORUŽANJEM: Zaustavljaju Srbe i sve PRETRESAJU!

MALI OBJAVIO SLIKU SA MINISTARKOM: Pogledajte kakav PRESLADAK SUVENIR su kupili u Dino parku! (FOTO)

PREDSEDNIK VUČIĆ U KRUŠEVCU: Osnovne vrednosti Srbije su nezavisnost, sloboda i mir! (VIDEO)

Policija u Austriji traga za osumnjičenim koji je oduzeo život 13-godišnjoj devojčici, a potom njeno telo ostavio kraj jednog drveta u Donauštatu kod Beča.

Telo devojčice sa tragovima po vratu pronađeno je u subotu u 7 sati ujutru naslonjeno o drvo. Prvi rezultati istrage pokazuju da ona nije tu ubijena, već se sumnja da je zadavljena u nekom stanu, a potom doneta i ostavljena na javnoj površini, saopštili su iz policije.

Kako pišu austrijski mediji, dete je po telu imalo brojne modrice. Kako je telo završilo na zelenoj površini, i ko je telo doneo, ostaje da se ustanovi, saopštili su iz policije.

SAZNAJTE I OVO: 

LAŽNI HIRURG NA SLOBODI! Sava Knežević pušten iz pritvora!

ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Milošević je bio svestan ZAMKE na KiM!

Spremne za doček: AIR SRBIJA DOVODI ZLATNE KOŠARKAŠICE (GALERIJA)

BEZ FLAŠICE VODE NI DO PRODAVNICE! Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Rezultati obdukcije pokazuju da je devojčica zadavljena, a telo su identifikovali roditelji u nedelju, nakon što je policija objavila pojedine detalje o žrtvi, pa su oni prepoznali da je reč o njihovoj ćerki i došli u stanicu.

Naime, policija je saopštila da je žrtva pronađena u crnom duksu, na kojem je pisalo „živi ili umri“, te da je nosila i crno bele pantalone i bele patike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter