Izvor: Happy BSC
19.01.2022 u 14:23
0

JEZIVA SLIKA SA KOMEMORACIJE ZA UBIJENU NASTAVNICU: Manijak masturbirao pred 80 žena dok ga je snimala kamera! (VIDEO)

Muškarac iz Irske napravio je veliku pometnju i skandal na onlajn bdenju ubijene nastavnice Ešling Marfi (23) tako što je masturbirao pred 80 žena.

Onlajn komemoracija održana je preko Zuma, a aktivistkinja Meri Mohan zaustavila se usred govora kada se na ekranu pojavio muškarac koristeći ime druge učesnice, irske novinarske Kristin O Mahoni.On je brzo uklonjen iz poziva jer je mnogima delovalo kao da se dodiruje pred kamerom.

– Nikada kao žena nisam bila tako zgrožena i ljuta u svom životu. Čovek je zapravo mislio da je u redu da masturbira dok su se žene ujedinile u tuzi, besu i ljubavi prema ubijenoj ženi tokom bdenja na mreži – ogorčeno je rekla Mohan.

Komemoraciju je organizovala aktivistkinja Evi Nevin, a u trenutku incidenta pričalo se o nasilju nad ženama.

Marfi je ubijena dok je džogirala duž kanala u Tulamoru u Irskoj 12. januara. Policija i dalje traga za ubicom, a trenutno se sumnja na “čoveka u crnoj trenerci” koji je viđen blizu mesta gde je pronađeno telo nastavnice muzičkog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter