Izvor: Srbija Danas
28.07.2021 u 21:12
0

JEZIVA SUDBINA JEDNE MAJKE: Izgubila je obe ćerke!

– Izgubila sam jednu ćerku, ali nisam očekivala da ću izbubiti i drugu – govori majka ubijene britanske blogerke, Hane Viteridž (23). Druga ćerka (30), koja je bila trudna izgubila je bitku u bolnici nakon operacije, kada su se javile komplikacije.

aura Denijels (30) umrla je u opštoj bolnici u Sautemptonu 16. septembra 2019. godine. U istrazi je pomenutno da je 2011. godine operisana zbog retkog stanja na mozgu. Njena sestra Hana  pronađena je mrtva na plaži na Tajlandu 2014. godine.

VAŽNO:

(UŽIVO) VUČIĆ SE OBRAĆA IZ SKOPLJA: Mini Šengen dobija novo ime, predsednik najavio potpisivanje tri važna sporazuma!

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA !Uvodi se treća doza

PRONAĐENI RODITELJI NAPUŠTENOG DEČAKA! Majka prijavila nestanak policiji u vidno alkoholisanom stanju!

TABAKOVIĆ SE OGLASILA: Rast deviznih rezervi nastavljen i u ovoj godini!

Istazi u Portsmoutu su prisustvovali Hanin muž Levis Danijel i roditelji Toni i Su Viterdž. U jednom trenutku majka preminulih devojaka je zajecala i rekla kako je teško podnela gubitak jedne ćerke, ali nije očekivala da će izgubiti i drugu.

Neurohirurg u bolnici gde je Laura operisana je rekao da je operacija podrazumevala otvaranje lobanje radi pristupa nervima u mozgu. Nakon toga se desila komplikacija zbog tečnosti koja je curila kroz ranu, te su hirurzi morali da izvrše dodatne operacije. Bili su poprilično skrhani jer je mlada žena u trenutku operacije bila trudna.

Pokojna Laura je počela sa lečenjem od 2015. godine, a prvi put je primljena dok je bila student.

Istraga je pomerena za 11. avgust da bi bilo vremena da se donesu zaključci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter