Izvor: Tanjug
14.08.2022 u 16:32
0

JEZIVE SCENE U JERMENIJI Požar u skladištu pirotehnike izazvao snažne eksplozije u prestonici! (VIDEO)

Jedna osoba je poginula, a više od 50 je povređeno u snažnoj eksploziji u tržnom centru Surmalu u Jerevanu, saopštilo je jermensko ministarstvo za vanredne situacije, a prenosi agencija RIA Novosti.

Prema preliminarnim informacijama, požar je izbio u skladištu pirotehnike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na licu mesta nalaze se vatrogasci i spasilačke ekipe.

Kako je rekao direktor spasilačke službe jermenskog ministarstva za vanredne situacije Arsen Gasparjan, napori za gašenje požara komplikovani su zbog neprekidnih eksplozija.

SAD NE ODUSTAJU OD TAJVANA! Nakon samo 12 dana od posete Nensi Pelosi Tajvanu, avion sa američkom delegacijom sleteo u Tajpej!

„Situacija je prilično teška. Gašenje požara i spasavanje se nastavljaju. Eksplozije se i dalje čuju i to otežava naše napore. Mislim da će biti potrebno dosta vremena da se vatra ugasi“, poručio je Gasparjan, a prenela je agencija TASS.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter