Izvor: tanjug
12.09.2021 u 19:13
0

KALIFORNIJA: Zbog požara došlo do zatvaranja jednog dela velikog auto-puta!

Požar u blizini Kastejika u Kaliforniji, doveo je do zatvaranja jednog dela velikog auto-puta na jugu te savezne američke države, rekli su zvaničnici lokalnim medijima.

PROČITAJTE JOŠPREMIJER IRAKA SASTAO SE SA IRANSKIM PREDSEDNIKOM: Donete su odluke o finansijskim pitanjima ove dve zemlje koje bi trebalo usvojiti!

Požar je obuhvatio površinu od 392 hektara, saopštile se lokalne vlasti, dodajući da je vatrena stihija još uvek van kontrole, preneo je AP.

U drugim delovima Kalifornijie, oluje sa grmljavinom koje su imale slabu kišu izazvale su nekoliko novih požara na severu koji je pogođen sušom, rekli su vatrogasni zvaničnici.

PROČITAJTE JOŠUN:Od sutra novčana pomoć siromašnima u Gazi!

Nacionalna meteorološka sližba saopštila je da je u četvrtak uveče do petka ujutru u Kaliforniji zabeleženo više od 1.100 udara groma, a vatrogasci su saopštili da je grmljavina izazvala najmanje 17 požara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter