Izvor: TANJUG
26.02.2024 u 21:00
0

KENEDI MLAĐI IZNEO NA VIDELO: CIA izgradnjom baza samo pogoršala stvari u Ukrajini

Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi poručio je danas da je američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) samo pogoršala stvari izgradnjom baza u Ukrajini duž granice sa Rusijom.

MAKRON ISKRENO O POLOŽAJU UKRAJINE: Na frontu im je sve teže a ZAPAD zna istinu

 

„Uz svo prikupljanje informacija i novoobučene operativce, CIA nije mogla da ublaži sukob između Ukrajine i Rusije. U stvari, izgleda da je CIA samo pogoršala stvari“, napisao je Kenedi na društvenoj mreži X. On je dodao, pozivajući se na otkriće Njujork tajmsa, da je CIA gradila špijunske baze u Ukrajini duž ruske granice počevši od 2014. godine.

„Kako bi SAD odgovorile ako bi Rusija ili Kina izgradile špijunske baze na granici između SAD i Meksika“, upitao je Kenedi. Njujork tajms je ranije danas objavio da CIA ima više od 12 tajnih baza u Ukrajini, duž granice sa Rusijom.

Prema pisanju američkog lista, CIA je pored toga, 2016. godine, počela da obučava elitne ukrajinske snage, Jedinicu 2245, koja je zaplenila ruske dronove i komunikacionu opremu, tako da tehničari CIA mogu da ih rastave i probiju ruske sisteme za šifrovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter