Izvor: Sputnjik
05.10.2022 u 08:06
0

KIJEV SPREMA NOVU PROVOKACIJU NA DNJEPROPETROVSKOJ HIDROELEKTRANI! U poslednje vreme se događaju opasne aktivnosti!

Predstavnik administracije Zaporoške oblasti Vladimir Rogov izjavio je da kijevske vlasti mogu u bilo kom trenutku da naprave provokaciju na Dnjepropetrovskoj hidroelektrani. 

EKSPLOZIJA U CENTRU MELITOPOLJA: U toku provera da li ima žrtava!

– U poslednje vreme se, na hidroelektrani Dnjepropetrovsk u gradu Zaporožje, koja je privremeno pod kontrolom režima Zelenskog, događaju opasne aktivnosti. Informacije do kojih dolazimo izazivaju zabrinutost za sudbinu rodnog kraja. Kijevske vlasti shvataju da je Zaporožje de fakto i de jure već deo Rusije i da je samo pitanje vremena kada će se osloboditi ostali deo Zaporoške oblasti. Dok čekaju ofanzivu, hidroelektrana Dnjepropetrovsk može biti meta provokacije, ali sa ciljem da za sve okrive Rusiju – naveo je Rogov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, američki i britanski pokrovitelji kijevskih vlasti su već zatražili rezultate obuke, koja je održana 2018. godine, u kojoj je simulirana situacija u slučaju nekontrolisanog ispuštanja vode iz hidroelektrane.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter