Izvor: Kurir.rs
02.11.2023 u 14:37
0

KO JE ŽENA RABIN KOJA JE PREKINULA BAJDENA: Ono što je tražila od njega, palo u vodu pored njenog izgleda

Američki predsednik Džo Bajden zatražio je „pauzu“ u sukobu Izraela i Hamasa nakon što je njegov govor prekinut tokom obraćanja donatorima na predizbornom skupu u Minesoti.

Britanski Gardijan prenosi da je Bajden govorio pred oko 200 ljudi kada je iz publike neko počeo da viče.

– Kao rabin, (moram da vam kažem da) morate da odmah pozovete na prekid vatre – kazala je žena koja je ustala kako bi prekinula Bajdenov govor.

Šef Bele kuće je odmah odgovorio.

– Mislim da nam je potrebna pauza. Pauza koja bi značila da se omogući dovoljno vremena da se izvuku zatvorenici – rekao je predsednik SAD.

Bela kuća je kasnije objasnila da je Bajden mislio na taoce koje u Pojasu Gaze drži Hamas.

Dejli mejl navodi da se Bajdenu tokom obraćanje suprotstavila „bradata žena rabin“ Džesika Rozenberg.

Britanski tabloid navodi da je upadljivi izgled Rozenberg podstakao pitanja da li se radi o transseksualnoj osobi, ali se dodaje da ona izbegava tu temu.

U njenoj biografiji se navodi da je žena rabin koja pokriva Filadelfiju i predgrađa.

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter