Izvor: tanjug
26.11.2021 u 08:28
0

KORONA U ČEŠKOJ: Opet novi rekord

Češka je saopštila danas da je u protekla 24 sata registrovala 27.717 novih slučajeva korona virusa, što je najveći dnevni broj od početka pandemije u zemlji sa 10,7 miliona stanovnika, pokazali su podaci češkog Ministarstva zdravlja.

Najnoviji podaci sugerišu i da epidemija dobija na zamajcu, pošto je u proteklih sedam dana otkriveno 131.731 novih slučajeva, u poređenju sa 73.200 prijavljenih slučajeva za ceo oktobar. 

Najnoviji dnevni bilans je i treći rekordan broj prijavljen u proteklih sedam dana.

Češka vlada je juče naredila da se barovi i klubovi zatvore u 22 sata i zabranila je božićne pijace, u nastojanju da ograniči jednu od najvećih stopa zaražavanja kovidom u svetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter