Izvor: TANJUG
28.05.2022 u 12:37
0

KRALJICA ELIZABETA SLAVI PLATINASTI JUBILEJ! Sedam decenija na britanskom tronu

Britanska kraljica Elizabeta II od 2. do 5. juna ove godine obeležavaće platinasti jubilej, 70 godina na britanskom tronu.

Ovaj događaj biće praćen sa 16.000 uličnih zabava širom Engleske, a kraljevski saveti širom Engleske prijavili su da su primili „veliki broj prijava“ od građana koji žele da učestvuju u proslavi 70. godišnjice na tronu Velike Britanije, prenosi londonski dnevnik Gardijan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tokom vikenda, nekoliko kraljevskih saveta širom Engleske odreklo se administrativnih taksi za zatvaranje puteva, a 4. juna u Merzisajdu održaće se ulična parada na kojoj će nastupiti igrači, bubnjari i akrobate, kao i učenici lokalnih škola.

VELIKA BRITANIJA KIDA EU: London pravi novu alijansu koja se protivi politici Moskve

Posle dve teške pamndemijske godine nadamo se da će ljudi konačno moći da nazdrave i slave sa svojim najmilijima i prijateljima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter