Izvor: Tanjug
09.08.2022 u 16:00
0

KRVAVI PIR NA FLORIDI: Troje mrtvih u talačkoj drami s pucnjavom, sve zbog bolesti zavisnosti!

Tri osobe su smrtno stradale u pucnjavi i talačkoj krizi koja se dogodila na okupljanju Anonimnih zavisnika od droge na Floridi, saopštila je danas policija.

PUCNJAVA NA FLORIDI: Izbacili ga iz bara, vratio se i ranio 4 osobe

Policajci su odgovorili na sinoćnju dojavu da je u Edžvoteru, u blizini Dejtona Biča, jedan muškarac upucan, a da je jedna žena uzeta kao taoc, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ostali koji su prisustvovali okupljanju uspeli su da pobegnu iz kancelarija NVO Budi Most, neprofitne organizacije koja pomaže beskućnicima i zavisnicima od narkotika da započnu novi život.

Policija Edžvotera je u objavi na svom Fejsbuk profilu navela da istražitelji veruju da je reč o porodičnoj tragediji.

Policajci su pokušali da stupe u kontakt sa osumnjičenim kako bi pregovarali, pre nego što tim za specijalne operacije provali u zgradu, ali u kancelarijama su pronašli napadača i još dve osobe bez znakova života, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter