Izvor: Tanjug
09.08.2022 u 15:45
0

Otkazana poseta IAEA nuklearnoj elektrani Zaporožje u poslednjem trenutku!

Služba Ujedinjenih nacija za bezbednost i sigurnost (UNDSS) u poslednjem trenutku je otkazala posetu misije Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) nuklearnoj elektrani Zaporožje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Kako je podsetilo Ministarstvo, generalni direktor IAEA Rafael Grosi planirao je da predvodi tu misiju, čija je poseta dogovorena 3. juna, prenosi agencija TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U bliskoj koordinaciji sa agencijom uspeli smo da rešimo sve probleme vezane za organizaciju ove posete, teške s obzirom na trenutne okolnosti. Ali u poslednjem trenutku, Služba UN za bezbednost i sigurnost dalo je crveno svetlo za posetu, koja je otkazana. Vlasti Kijeva su to iskoristile da pojačaju provokacije i granatiranje nuklearne elektrane“, navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

NASTAVLJAJU SE BORBE U SOLEDARU: Ukrajinski ekstremisti se kriju u rudnicima soli

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter