Izvor: Tanjug
05.10.2020 u 15:04
0

LAVROV: Ni lekari u Berlinu nisu našli otrov u telu Navaljnog!

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da lekari berlinske klinike Šarite, u kojoj je lečen ruski opozicionar Aleksej Navaljni, nisu pronašli u njegovim analizama otrovne supstance, kao ni prethodno ruski lekari u Omsku.

Lavrov je rekao da je to pronađeno samo u laboratoriji Bundesvera, prenosi TASS.

On je takođe istakao da je Rusija zainteresovana da se ustanovi puna istina u vezi sa slučajem Navaljnog.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

VESIĆ ZA TV HEPI: Izgradnja metroa počeće u decembru 2021. godine

DA SE NAJEŽIŠ! JEZIVO: Blibliotekarka na terasi držala 30 MRTVIH ŽIVOTINJA, iz stana izneto 1.300 vreća smeća KOMŠIJE šokirane!

TUGA: Preminuo proslavljeni trener vaterpolo kluba Partizan!

AUTOMOBIL UNIŠTEN U NESREĆI KOD FEKETIĆA: Nije poznato da li ima povređenih

Navaljni je hitno prevezen u bolnicu u sibirskom gradu Omsk 20. avgusta, nakon što mu je pozlilo na letu iz Tomska za Moskvu. On je pao u komu, a njegove pristalice tvrdile su da je otrovan.

Navaljni je 22. avgusta prebačen u Berlin na kliniku Šarite. Berlin tvrdi da je on otrovan nervnim agensom novičok, a Moskva to kategorički odbacuje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter