Izvor: Tanjug
21.11.2022 u 19:08
0

MAKRON NE ODUSTAJE OD OBEĆANIH RESURSA: Spremili smo više od 100 miliona evra za Moldaviju!

Predsednik Francuske Emanuel Makron najavio je danas paket pomoći za Moldaviju vredan preko 100 miliona evra.

KRATAK SUSRET DAČIĆA I MAKRONA: „Uspeli smo da razmenimo mišljenje o aktuelnim pitanjima“ (FOTO)

„Kako bismo odgovorili na hitne potrebe Moldavije, odlučili smo da obezbedimo izuzetan paket pomoći vrednosti veće od 100 miliona evra“, rekao je Makron posle sastanka ““Platforma za podršku Moldaviji“’, koji je u Parizu organizovan na inicijativu Francuske, Nemačke i Rumunije.

Prema njegovim rečima, 10 miliona evra biće poslato do kraja ove godine u vidu granta Svetskom programu za hranu kako bi se izbeglicama u Moldaviji obezbedio pristug grejanju, hrani i obrazovanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predstavnici oko 45 zemalja i institucija sastali su se danas u Parizu, kako bi izdvojili milione evra pomoći za Moldaviju, jer se sve više strahuje da bi ta zemlja mogla da doživi kolaps zbog krize na tržištu energenatima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter