Izvor: Tanjug
21.11.2022 u 19:50
0

POTPREDSEDNIK RUSKE VLADE O VAŽNOM PITANJU DERIVATA: „Rusija neće isporučivati naftu onima koji ograniče cenu..“

Rusija ne planira da isporučuje naftu ili naftne derivate zemljama koje će uvesti ograničenje cena, rekao je novinarima potpredsednik ruske vlade Aleksandar Novak.

Potpredsednik ruske vlade: RUSIJA NE MOŽE DA PROCENI VREME ZA OBNOVU SEVERNOG TOKA

„Rusija potvrđuje svoj status pouzdanog snabdevača energijom na globalnom tržištu i tržišni status naših odnosa sa partnerima. S tim u vezi, ne planiramo da isporučujemo naftu i naftne derivate u zemlje koje će koristiti princip ograničenja cena, uz dalje preusmeravanje snabdevanja na tržišno orijentisane partnere ili uz smanjenje proizvodnje“, istakao je Novak“ preneo je TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Uvođenje ograničenja cena energenata i politizacija energetskog sektora mogu dovesti samo do deficita i problema u snabdevanju energentima, kazao je on.

““Smatramo da politizacija energetskog sektora može dovesti samo do deficita resursa i problema sa snabdijevanjem energijom. Ograničavanje cena je upravo akt neviđenog mešanja u tržišne principe funkcionisanja tržišta nafte, što će neminovno dovesti do pada investicija, sniziti ponudu i izazvati deficit u snabdevanju naftom i bilo kojom drugom robom kojom se trguje na berzi, za koju se ovaj mehanizam može koristiti u budućnosti“, naglasio je Novak.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter