Izvor: tanjug
29.04.2023 u 18:41
3

„MORAJU BITI ISTREBLJENI KAO SMRDLJIVI PACOVI“ Medvedev zaurlao na Poljsku – „Ne trebaju nam diplomatski odnosi sa Varšavom“

Poljska ne bi trebalo da postoji za Rusiju sve dok su tamo na vlasti samo rusofobi, a Ukrajina je puna poljskih plaćenika, napisao je danas Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti na svom Tviter nalogu na engleskom jeziku.

-Ne vidim razlog da održavamo diplomatske odnose sa Poljskom. Ova država za nas ne bi trebalo da postoji dok nema nikog na vlasti osim rusofoba, a Ukrajina je puna poljskih plaćenika koji moraju biti nemilosrdno istrebljeni kao smrdljivi pacovi-naveo je Medvedev.

PRIGOŽIN O UKRAJINSKOJ KONTRAOFANZIVI: „Spremni su! Do sada ih je ometalo loše vreme!“

On je objavio i poljsku verziju ovog teksta, prenele su RIA Novosti.

Lokalne vlasti i policija upali su juče u Varšavi u školu pri ruskoj ambasadi, razvalivši vrata.

Školskom osoblju je rečeno da moraju da napuste zgradu pre 18 časova, rekao je za rusku agenciju Andrej Ordaš, savetnik-izaslanik ruske ambasade u Poljskoj.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da „ovakav drzak“ korak Varšave neće ostati bez oštre reakcije i posledica po poljske vlasti i interese Poljske u Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„MORAJU BITI ISTREBLJENI KAO SMRDLJIVI PACOVI“ Medvedev zaurlao na Poljsku – „Ne trebaju nam diplomatski odnosi sa Varšavom“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter