Izvor: Tanjug
03.11.2022 u 08:55
0

MINISTRI G7 DANAS U NEMAČKOJ: Podrška Kijevu glavna tema na sastanku

Ministri spoljnih poslova grupe G7 sastaće se danas u Nemačkoj kako bi razgovarali o najboljim merama podrške Kijevu nakon nedavnih ruskih napada na energetsku infrastrukturu Ukrajine koji su izazvali opsežne nestanke struje u toj zemlji.

„DALEKO SMO, PREDALEKO OD RAVNOPRAVNE SARADNJE“ Izjava Šolca povodom odnosa Nemačke i Kine

Fokus razgovora, dvodnevnog samita ministara u Minsteru na zapadu Nemačke, biće rat u Ukrajini, ali će i uloga Kine na globalnoj političkoj sceni kao i protesti u Iranu biti visoko na agendi, prenosi Rojters.

– Ovaj ministarski sastanak G7 za nas dolazi u važnom trenutku – rekao je visoki zvaničnik Stejt departmenta, napominjući da je grupa „bila vitalni mehanizam za koordinaciju političkog pristupa najhitnijim pitanjima“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministri G7 će verovatno razgovarati i o nedavnoj odluci nemačkog kancelara Olafa Šolca da dozvoli kineskoj brodskoj kompaniji Cosco da investira u terminal u Hamburgu, kao i nameri da sutra poseti Peking.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter