Izvor: Kurir.rs
19.01.2023 u 09:29
0

NA KOJI NAČIN SU MOGUĆI UDARI NA CILJEVE U RUSIJI? Evo kako Ukrajinci uz pomoć NATO zaobilaze i preopterećuju rusku PVO! (VIDEO)

U njemu je jasno, pristupačno i jednostavnim jezikom objašnjeno kako ukrajinske bespilotne letelice mogu da prođu kroz ruske sisteme protivvazdušne odbrane.

Na društvenoj mreži Telegram objavljen je zanimljiv video, zapravo animacija, koja pokazuje kako su ukrajinske snage uspele da pogode ciljeve u dubini Rusije, uključujući i aerodrome na kojima su bili raspoređeni teški bombarderi.

POLJSKA SE NEĆKA: „Leopardi“ idu u Ukrajinu samo pod jednim uslovom

U njemu je jasno, pristupačno i jednostavnim jezikom objašnjeno kako ukrajinske bespilotne letelice mogu da prođu kroz ruske sisteme protivvazdušne odbrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Generalno, na svetu ne postoji apsolutno savršena i neprobojna PVO. Određenom kombinacijom taktike, dobro smišljenom kalkulacijom i sa malo sreće otkrivaju se svi PVO sistemi.

Na snimku je detaljno prikazan simulirani scenario otvaranja i opterećenja ruske PVO, koju koriste Ukrajinci, uz punu pomoć NATO.

Postupak obuhvata više složenih akcija, i sredstava koji su upotrebljena protiv Rusije.

Pored tehnologije, važnu ulogu imaju i ukrajinski agenti na terenu.

Vojno osoblje ruskih snaga PVO definitivno je unapredilo svoje veštine i steklo ogromno iskustvo u borbi protiv različitih vazdušnih ciljeva tokom rata, ali iskustvo su stekli i Ukrajinci, posebno pošto imaju na relativno široku podršku od NATO-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter