Izvor: Al Džazira
28.11.2023 u 21:44
0

NAJZAD NA SLOBODI: Hamas oslobodio još 12 talaca

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da je 12 talaca, uključujući 10 Izraelaca i dva strana državljanina, na putu ka izraelskoj teritoriji.

– Prema informacijama Crvenog krsta, 12 talaca, uključujući 10 izraelskih talaca i dvoje sa stranim državljanstvom, na putu je ka izraelskoj teritoriji – navodi se u saopštenju, u kom se ne navodi koje nacionalnosti su dvoje dodatno oslobođenih.

Zvaničnik Hamasa Gazi Hamad izjavio je danas da je ta palestinska grupa spremna da zaključi sveobuhvatan sporazum o razmeni talaca sa Izraelom.

TUGA! OVA BEBA JE NAJMLAĐI TALAC: Iz ruku Hamasa predata drugim teroristima (FOTO, VIDEO)

– Ako Izrael ima ozbiljnu nameru da oslobodi svoje vojnike koji su zarobljeni, onda smo mi spremni da zaključimo sveobuhvatan sporazum – rekao je Hamad.

Među Palestincima pritvorenim u izraelskim zatvorima koji bi danas trebalo da budu pušteni je 15 žena i 15 dece, saopštio je Klub palestinskih zatvorenika.

Veruje se da je 20 od njih iz okupiranog istočnog Jerusalima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter