Izvor: Jutarnji list
28.11.2023 u 22:21
0

UNAKAŽENA S LANCEM OKO VRATA: Muškarac je oteo, vezao i mučio, a evo kako je pobegla

Osuđeni pedofil uhapšen je u Španiji zbog pokušaja otmice nakon što se žena sa katancem i lancem oko vrata pojavila u lokalnoj bolnici. Doktori u gradu Miranda de Ebro bili su zaprepašćeni kada je žena sa modricama na licu ušla u bolnicu Svetog Jakova.

Oko vrata i ruku bio joj je zaključan lanac sa dva katanca, a medicinskom osoblju objasnila je da je pobegla od otmičara. 40-godišnja žena, koja nije imenovana, rekla je policiji da je ranije bila u bolnici u poseti bolesnoj prijateljici.

Spas kroz prozor

Kad je otišla, rekla je da joj je muškarac ponudio prevoz kući, ali usput je rekao da mora da stane kako bi uzeo nekoliko stvari iz svoje kuće. Tada je navodno zadobio njeno poverenje i pozvao je unutra, ali nakon što je zatvorio ulazna vrata pretukao je do nesvesti. Žena je ispričala da je muškarac, kada je došla svesti, imao lanac oko vrata i pokušavao da je zadavi, a pritom je udarao i vređao.

ŠOK ODLUKA NOVOG PREDSEDNIKA ARGENTINE: Milej prvo promenio veru, više nije katolik

Zatim joj je zavezao ruke drugim lancem kako bi sprečio svoju žrtvu da uzvrati i da pobegne. U svom policijskom izveštaju žena je rekla da je uspela da pobegne kroz prozor u trenutku njegove rastresenosti i ode kod rođaka koji su je potom odveli u bolnicu.

Ubrzo nakon što je muškarac identifikovan, vlasti su upozorene na ženin problem. Policija je potvrdila da je uhapšen 57-godišnji muškarac, a za sada je identifikovan samo kao JMG. Dodali su da je već ranije osuđivan zbog otmice i zlostavljanja devetogodišnje devojčice u Burgalesi u decembru 2015. godine. Slučaj sada istražuje Jedinica za porodično nasilje i tretira ga kao incident seksualnog nasilja na osnovu pola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter