Izvor: Happy BSC
07.04.2022 u 15:43
0

NATERAJTE RUSIJU DA ODUSTANE OD SVOJIH SNOVA O OSVAJANJU UKRAJINE: Zelenski moli članice EU da učine više (VIDEO)

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski objavio je na svom Instagram profilu da je zahvalan Grčkoj na humanitarnoj i odbrambenoj podršci koja je već pružena Ukrajini.

– Zahvalan sam na podršci opšte politike sankcija demokratskog sveta. Ali rat se nastavlja. Uništavanje Mariupolja se nastavlja. Čuli ste ove heroje. Nastavlja se deportacija ljudi sa teritorija na koje su došle ruske trupe. Pozivam vas da iskoristite uticaj svoje države i svoje mogućnosti, kao članice Evropske unije, da organizujete spasavanje Mariupolja. Pozivam vas da učinite više da naterate Rusiju da traži mir i čak odustane od svojih snova o osvajanju Ukrajine – napisao je Zelenski. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter