Izvor: HappyBSC
07.04.2022 u 15:50
0

KO SE IGRA SA VATROM, OPEĆI ĆE SE Kinezi poslali jasnu poruku Americi: NE ŽELIMO NATO U AZIJI!

Žao Lijian portparol kineskog Ministarstva spoljnih poslova komentarisao je najave SAD da su odobrile isporuku oružja Tajvanu.

On je jasno poručio da Kina ne vidi sličnosti između Tajvana i Ukrajine i da ovo „igranje sa vatrom“ može skupo da košta Amerikance.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Dok se tajvanske vlasti dogovaraju sa SAD, neki čak namerno povlače analogiju između Tajvana i Ukrajine, uprkos njihovoj potpuno različitoj prirodi. Ovo je igranje sa vatrom. Oni koji se igraju vatrom sigurno će se opeći“, rekao je Lijian.

Da podsetimo, pod izgovorom čuvanja stabilnosti i sigurnosti u Azijsko-pacifičkom regionu usred ukrajinske krize, SAD, Velika Britanija i Australija objavili su da će SAD i Velika Britanija snabdeti Australiju sa podmornicama na nuklearni pogon i da će tri zemlje sarađivati na razvoju naprednih vojnih tehnologija kao što su hipersonična oružja. Na ovakav potez iz Kine gledaju kao na širenje NATO-a prema kini

„Kranji cilj je da se napravi Azijsko-pacifička verzija NATO“, smatra Lijian

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter