Izvor: INFORMER
10.04.2024 u 18:49
0

NATO NE POSTOJI AKO PITATE BAJDENA! ZAPAD SAM SEBE PROŽDIRE IZ UNUTRA: Košmar je krenuo da se ostvaruje

Američki predsednik Džo Bajden nazvao je mogućnost raspada NATO-a „katastrofom” za SAD, EU i ceo svet, rekao je to u intervjuu za TV kanal Univision Noticias.

Najgora stvar koju možete zamisliti je da NATO počne da se raspada, što bi bilo katastrofalno za Sjedinjene Države, za Evropu i za ceo svet – rekao je Bajden.Najgora stvar koju možete zamisliti je da NATO počne da se raspada, što bi bilo katastrofalno za Sjedinjene Države, za Evropu i za ceo svet – rekao je Bajden.Moskva je više puta izražavala zabrinutost zbog gomilanja snaga alijanse u Evropi. Kremlj je napomenuo da Ruska Federacija nikome ne preti, ali da neće ignorisati akcije koje su potencijalno opasne po njene interese. Moskva je više puta napomenula da je NATO usmeren na konfrontaciju.

AKO EKSPLODIRA, ČERNOBIL ĆE BITI MALA BEBA ZA NJU! NUKLEARNA KATASTROFA NEVIĐENIH RAZMERA ČEKA NAS ZA KOJI DAN: Direktor Zaporoške nuklearke upozorava nakon napada Kijeva

 

Kako je naglasio sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov , dalje širenje bloka neće doneti veću bezbednost Evropi. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da Moskva ostaje otvorena za dijalog sa NATO-om, ali na ravnopravnoj osnovi, dok Zapad mora da napusti kurs militarizacije kontinenta.

Ranije je ruski predsednik Vladimir Putin, u intervjuu američkom novinaru Takeru Karlsonu, detaljno objasnio da Moskva neće napasti zemlje NATO-a, to nema smisla. Ruski lider je primetio da zapadni političari redovno zastrašuju svoje stanovništvo zamišljenom ruskom pretnjom kako bi skrenuli pažnju sa unutrašnjih problema, ali „pametni ljudi savršeno razumeju da je to laž“.

Putin je dodao da su zapadne zemlje počele da shvataju da je strateški poraz Rusije u sukobu sa Ukrajinom nemoguć, pa treba da razmisle o svojim sledećim koracima, dok je Ruska Federacija spremna za dijalog.

Rusija smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešenje, direktno uključuju zemlje NATO-a u sukob i da se „igraju vatrom“. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je da će svaki teret koji sadrži oružje za Ukrajinu postati legitimna meta za Rusiju.

Prema njegovim rečima, SAD i NATO su direktno uključeni u sukob ne samo snabdevanjem naoružanja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter