Izvor: SPUTNIK
21.06.2024 u 18:13
7

NATO ZAPRETIO KINI SANKCIJAMA ZBOG PODRŠKE RUSIJI: Kina svojim akcijama samo „podgreva“ ukrajinski konflikt.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg izjavio je da bi Alijansa u određenom trenutku mogla da razmotri uvođenje sankcija Kini zbog podrške Rusiji.

„Saveznici iz NATO bi u određenom trenutku trebalo da razmotre uvođenje određenih ekonomskih sankcija ili ograničenja ukoliko Kina ne odustane da podržava Rusiju“, rekao je on u intervjuu za „Si-en-en“.
Prema njegovim rečima, Kina svojim akcijama samo „podgreva“ ukrajinski konflikt.
„Kina ne može sa jedne strane da nastavi da ima normalne trgovinske odnose sa evropskim saveznicima iz NATO i sa druge da podgreva najozbiljniji konflikt u Evrope nakon Drugog svetskog rata“, istakao je Stoltenberg.
Prethodno je ministar odbrane Velike Briatnije Grant Šaps rekao da London i Vašington navodno raspolažu dokazima da Kina isporučuje ili, pak, namerava da isporuči Rusiji naoružanje koje bi se koristilo u Ukrajini.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

7 thoughts on “NATO ZAPRETIO KINI SANKCIJAMA ZBOG PODRŠKE RUSIJI: Kina svojim akcijama samo „podgreva“ ukrajinski konflikt.”

  1. Незнам зашто али сам убеђен да је овај господин норвежанин озбиљно болестан и да прескаче терапију !

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter