Izvor: Tanjug
02.01.2024 u 21:03
0

NE ODUSTAJU NI UKRAJINCI: U Belgorodu se ponovo čuju eksplozije, na snazi upozorenje za raketni napad(VIDEO)

U ruskom gradu Belgorodu su se ponovo oglasile sirene za vazdušnu opasnost, a čuli su se i zvuci eksplozija, izveštava agencija RIA Novosti.

U gradu, koji je i administrativni centar Belgorodske oblasti, je proglašena opasnost od raketnog napada, a kabinet gradonačelnika preporučio je stanovnicima da ostanu u svojim kućama.


Prema podacima ruskog Ministarstva odbrane, ukrajinska vojska je danas na Belgorod i region ispalila 17 raketa koje su sve oborene ruskim PVO sistemima. Kako je saopštio guverner Vjačeslav Gladkov, jedna osoba je poginula, a 11 je povređeno u ovim napadima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter